03 de febrer de 2016
03.02.2016

La gironina Ima Mis Cabeza és la cap de gabinet d'Ensenyament

Està llicenciada en Ciències de la Infomació per la UAB i el 1999 es va especialitar en el disseny, la direcció i l'organització de grans esdeveniments polítics

03.02.2016 | 00:00
Ima Mis, en l´última foto electoral.

Una gironina, Ima Mis Cabeza (Girona, 1960), és la nova cap de gabinet de la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz. Tot i el seu origen gironí, Mis viu a la ciutat natal de la consellera, Reus, on presideix la secció local de Convergència Democràtica de Catalunya des del 2012.

Ima Mis Cabeza va formar part de la candidatura de Democràcia i Llibertat al Congrés dels Diputats, està casada i té una filla. Està llicenciada en Ciències de la Infomació per la UAB i el 1999 es va especialitar en el disseny, la direcció i l'organització de grans esdeveniments polítics. El nomenament es va oficialitzar ahir, mitjançant la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Després de formar part de la JNC, Mis milita a CDC des del 1988, on va ser vocal de nous militants i formació i directora de l'Institut de Formació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook