El Centre de Control de Carreteres de la Generalitat ha avisat de restriccions de trànsit al túnel de Bracons. Les limitacions començaran el dia 8 de febrer (dilluns) i acabaran el dia 12 de febrer (dijous) a les 13.00 hores. En concret tallaran el carril lent. El motiu del tall és la realització de treballs de manteniment, com són el canvi de projectors nocturns i feines de manteniment correctiu. El Centre de Control ha avisat que la circulació no es tancarà en cap moment del tot.

Els talls de trànsit per mantenimen són freqüents als túnels de Bracons. Solen fer-se a la nit quan són totals i durant tot el dia quan només tallen un carril. Davant de la freqüència, el Consell Comarcal va reclamar més informació al Centre de Control de Carreteres.

Els túnels de Bracons registren un ascens continuat d'ús des de la seva posada en servei el 2009. En el darrer trimestre del 2015 van tenir lloc els registres rècord de pas de vehicles en direcció a la Garrotxa. A l'octubre, van passar-hi 121.000 vehicles, un 11% més que el 2014.