Gairebé una setmana després del sinistre mortal de Girona on una jove de Cornellà del Terri de 25 anys, Laura Fernàndez va perdre la vida, la investigació encara roman oberta. D´una banda perquè el conductor homicida es troba a l´UCI de l´hospital Josep Trueta greu però estable i de l´altra, perquè a causa d´això, no ha pogut declarar davant dels Mossos d´Esquadra.

El cos policial de fet es troba en aquests moments buscant testimonis del tràgic sinistre viari i també del trajecte que va fer el conductor begut des de Sant Feliu de Guíxols fins a Girona.

El conductor homicida, Francisco Javier Medina Muñoz de 42 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols hauria comès la nit dels fets diverses actuacions temeràries quan conduïa anant des de Sant Feliu a Girona. A Sant Feliu però cal recordar que és on va ser detingut un primer moment.

D´entrada aquell dia s´havia barallat a Girona amb el seu germà a l´hospital i això va causar una primera trucada a la policia, però en va fugir. Després va patir un primer accident de trànsit a Llagostera i també va marxar però el van atrapar a Sant Feliu de Guíxols. Allà va ser quan varen descobrir que Medina anava molt begut, a 0,60 mil·ligrams per litre d´aire expirat.

A partir d´aquí es va desencadenar tot, li van retirar el carnet i li van immobilitzar el cotxe. Un company del conductor va endur-se al cotxe i va dir als agents que ja el portaria ell però tres hores després, va tornar a agafar el volant i després es va produir l´accident mortal a Girona.

Durant aquest trajecte, Medina que conduïa un Alfa Romeo de color negre i va circular des de Sant Feliu de Guíxols fins a Girona entre les deu i tres quarts d´onze del vespre. Els Mossos i la família de la noia que va perdre la vida en l´accident demanen ajuda per trobar d´entrada a una persona que es va parar a l´accident però que segons diuen el conductor homicida gairebé treu de la via després dels fets.

I també cerquen d´altres vehicles que haguessin vist l´Alfa Romeo de Medina circulant perquè segons la policia va cometre diverses imprudències que permetrien culpar-lo des més delictes.

L´accident mortal es va produir quan el conductor homicida va perdre el control del seu vehicle quan anava cap a Girona. Anava begut i va tenir lloc un xoc frontal podria augmentar-se el nombre de delictes als que s´haurà d´enfrontar un cop pugui declarar amb els Mossos d´Esquadra i davant del Jutge.

D´entrada Medina es pot arribar a quatre anys i sis mesos de presó per homicidi imprudent i anar begut. Això podria incrementar-se si se li pot imputar danys, conducció temerària, entre altres.