Amb una bona temperatura per l'època de l'any, al voltant dels 13 graus, i després de desafiar la pluja, més de 3.000 figurants van participar en el ja conegut, des de fa anys, com el Carnaval de l'Amistat de Santa Cristina d'Aro.

La rua va ser presenciada per prop de 20.000 assistents que van ocupar els carrers i que no van dubtar a quedar-se fins al final, a causa de la facilitat de la climatologia. El públic no va defallir davant la pluja que va caure al matí i que va fer perillar l'espectacle de la tard.

Per quart any consecutiu es va fer el recorregut a la inversa, des del pavelló d'Esports fins a la benzinera, en direcció a la variant i la ?tribuna d'autoritats es va situar enguany en la meitat del recorregut.

Les comparses, carrosses i figurants eren de llocs tan diversos com Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro, Palamós, Calonge, Llagostera, Olot i molts altres pobles de la comarca, que van desfilar davant d'un públic de totes les edats, totalment entregat.

Guanyador de Platja d'Aro

Platja d'Aro va celebrar la seva gran rua el dissabte al vespre. D'entre tots els participants, amb 78 colles de 17 municipis ?diferents de tot Catalunya, Golfs&Gracs i ?Perad@s.com es van imposar en les categories de carrossa petita i comparses, respectivament.

Pel que fa a carrosses grans es refereix, la Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca es van imposar, seguits per la Sanjoanenca de Sant Joan les Fonts i els Marrecs de Sant Feliu de Guíxols.

La colla Tramuntana de Sant Feliu va ser segona classificada en comparses, just per darrere dels Perdard@s.com de Sant Feliu de Guíxols. Per la seva banda, Les Trempades - Casa Cultural d'Andalusia de la Garrotxa - Olot, van pujar al tercer caixó del podi.