L'equip de govern de Puigcerdà està satisfet per la decisió d'assumir, des de desembre de l'any 2014, la gestió de la zona blava. Una vegada tancats els balanços econòmics del 2015, l'Ajuntament de Puigcerdà ha clos amb beneficis el primer any de gestió de la zona blava i ha recaptat 200.000 euros, amb els quals pot pagar les dues persones contractades, el lloguer dels parquímetres i el material utilitzat i fins i tot queda un marge d'uns 100.000 euros que utilitzarà per a altres inversions municipals.

Un dels elements que valora més positivament l'Ajuntament de Puigcerdà és que la recaptació de 200.000 euros pràcticament és la mateixa que ingressava l'empresa d'aparcaments SABA per la gestió anterior dels parquímetres, que va ser de 235.000 euros l'any 2014.

Aquest ingrés de 200.000 euros es manté tot i la rebaixa del 40 % aplicada en la nova gestió municipal i el fet que les tardes dels diu-menges i alguns dies festius especials -com ara Nadal, Cap d'Any i les festes locals- l'aparcament a la zona blava de Puigcerdà és ara gratuït.

En aquest sentit, l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha apuntat que "estem molt satisfets d'haver assumit la gestió de la zona blava i d'haver-la abaixat a la meitat perquè, tot i això, hem recaptat 200.000 euros, la qual cosa vol dir que ha augmentat l'ocupació", va destacar l'alcalde.