Un hotel gironí ha estat triat pel buscador de viatges Trivago entre els cinc més romàntics d'Espanya, als quals recomana fer una escapada en parella, especialment aquest cap de setrmana vinent, quan se celebra Sant Valentí, però també -remarca Trivago- més enllà de dates assenyalades. L'hotel gironí que consta entre aquests més romàntics és el Ciutat de Girona, al carrer Nord de la capital gironina.

Trivago explica que al Ciutat de Girona «preparen les habitacions depenent de l'ocasió amb una decoració especial complementada amb flors, fruita, cava i bombons». Més enllà d'aquests detalls destinats a potenciar el romanticisme, explica que les 44 habitacions són de decoració minimalista i materials sofisticats. «Algunes són amplis espais de tipus loft situades en la part superior de l'hotel. Les finestres són al sostre, inundant l'espai de llum natural pel dia i d'estels a la nit, cosa que crea una romàntica atmosfera», emfatitza el buscador.

Trivago aprofita per fer una mica de promoció de la ciutat de Girona, a la qual considera igualment romàntica, quan diu de l'hotel que està «situat just a tocar el pont Eiffel, en ple centre històric i cultural de la ciutat, així que la seva ubicació permet conèixer al detall la ciutat de Girona, considerada una de les més romàntiques d'Europa».

Els altres hotels que completen el llistat dels més romàntics de l'Estat espanyol són l'hotel W de Barcelona, Asia Gardens Hotel (Alacant), hotel Casa 1800 (Sevilla), i Gran Hotel Bahía del Duque (Santa Cruz de Tenerife).

Que Trivago inclogui un hotel en un dels seus llistats no és cap broma. El portal, fundat l'any 2005 a Alemanya, té plataformes a 55 països i més de 120 milions d'usuaris al mes a tot el món.