Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que va entrar a robar a un despatx professional de Banyoles i es va endur 1.000 euros, set telèfons mòbils, una cartera i documentació bancària. El migdia de dilluns passat, els agents de la comissaria de Banyoles van rebre la denúncia del robatori. Un treballador relatava que havien entrat a l'oficina forçant la porta principal i havien regirat calaixos i armaris. Els Mossos van obrir una investigació i una hora després de rebre la denúncia van identificar i detenir el sospitós. Una patrulla de paisà el va localitzar a Girona. El detingut té múltiples antecedents i ha quedat en llibertat després de passar a disposició judicial.

Un dels treballadors va manifestar que els havien entrat forçant la porta principal i els havien regirat els calaixos i els armaris. De dins, el lladre es va endur 1.000 euros en efectiu, set telèfons mòbils així com una cartera personal i diversa documentació bancària.

La investigació del cas va portar, una hora més tard de rebre la denúncia, a identificar i detenir l'autor dels fets. Una patrulla de paisà que feia tasques de seguretat ciutadana a Girona el va localitzar. Els agents van veure un home, que van reconèixer com al possible autor del robatori, entrant en una cafeteria del centre.

Els Mossos el van identificar i escorcollar. L'home portava una bossa de cartró amb quatre telèfons dins les seves capses i a les butxaques dels pantalons van trobar un cinquè telèfon que constava com a sostret, diners en efectiu i documentació bancària. Tots els objectes constaven sostrets del despatx.

Els Mossos van recuperar part dels objectes sostrets i els van retornar al seu propietari. El detingut, amb múltiples antecedents, té 43 anys i és veí de Girona. Va passar el dia 9 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona per un robatori amb força i va sortir en llibertat provisional.