Denunciats dos conductors bala: un anava a 208 km/hora per l´autopista AP-7 i l'altre a 170 km/hora per l'A-26

El 10 de febrer, Mossos d´Esquadra de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona de Girona, van detectar un vehicle que circulava a 208 km/hora, en un tram on la velocitat està limitada a 120 km/hora.

El van enxampar durant un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 50 de l´autopista AP-7 a Sant Julià de Ramis.

El conductor, que va ser aturat, i se li va notificar una denúncia administrativa que li podria comportar la un cost econòmic de 500 euros i la retirada de 6 punts. El denunciat és un home de nacionalitat marroquina, de 25 anys i resident a Itàlia. Va quedar denunciat com a presumpte autor d´una infracció de velocitat recollida al Reglament General de Circulació.

En una altra actuació els Mossos van denunciar un altre conductor bala que van enxampar circulant a 170 km/h a la Garrotxa.

Els fets van passar el 9 de febrer, en un control de velocitat que s´havia establert al quilòmetre 66.2 de l´autovia A-26, a Sant Ferriol. Quan passaven sis minuts de tres quarts de quatre de la tarda, els mossos van detectar un vehicle que circulava a 170 km/h, en un tram on la velocitat està limitada a 100 km/h.

En aquest cas al conductor també va ser aturat i se li va notificar una denúncia administrativa que li podria comportar una multa de 500 euros i la retirada de 6 punts.