Les instal·lacions de l'empresa de productes químics Nalco An Ecolab Company, de Celrà, van acollir ahir un simulacre d'incendi a càrrec de Protecció Civil del Departament d'Interior de la Generalitat.

L'objectiu de l'exercici era comprovar el sistema d'avisos i que els protocols d'actuació de l'empresa funcionen correctament, igual que la coordinació entre Nalco i els equips d'emergènces externs. En concret, es va simular un incendi al parc d'inflamables de l'empresa celranenca, situada en una zona de planta baixa sota coberta i oberta als quatre vents?-el simulacre d'incendi no va incloure ferits.

Els Bombers de la Generalitat van participar amb tres vehicles -un de comandament i dos Bombes Rurals Pesants. Un cop van arribar al lloc de l'incendi van treballar en l'extinció, conjuntament amb els efectius de bombers de la mateixa empresa.

Al seu torn, els Mossos d'Esquadra es van ocupar de la coordinació del grup d'ordre, les tasques del control d'accessos i, també, d'establir els perímetres de seguretat.