18 de febrer de 2016
18.02.2016

El Gironès, en passejades dolces

El Consell Comarcal proposa 18 sortides de diferents nivells - Les passejades es fan acompanyades d'una guia que proposa desclobrir el patrimoni natural i cultural de l'entorn

19.02.2016 | 19:39
El Gironès, en passejades dolces

El programa Mou-te! de Gironès, Terra de Passeig proposa excursions dolces. L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal i l'Associació de Guies de Natura ha programat 18 sortides per descobrir el Gironès diferenciades en funció de la dificultat d'aquesta. La novetat d'enguany és la participació de l'empresa Haribo, la qual regala un paquet de llaminadures a cadascun dels participants. El calendari de caminades es pot consultar a la pàgina web de Turisme Gironès.

Sota el lema «No és el mateix mirar que veure», la passejada està acompanyada d'un guia de natura que proposa al participant descobrir, flairar i emocionar-lo amb el patrimoni natural i cultural del Gironès. Segons Quim Roca, vicepresident del Consell Comarcal, «Mou-te!» permet gaudir de la comarca del Gironès des d'un altre punt de vista. El fet de tractar-se de rutes de diferents nivells permet al visitant poder gaudir de l'activitat en família, amics, o de forma individual.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit