Llagostera va commemorar el dimarts el 25è aniversari del pavelló municipal d'Esports, on hi va assistir el nou secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, juntament amb el representant territorial de l'Esport a Girona Josep Pujols. L'acte va servir per oficialitzar el bateig del pavelló, amb la descoberta d'una placa a la façana amb el nom de Josep Mir, en homenatge a l'entranyable barber que va morir l'octubre del 2013 als 56 anys.

Mir va ser regidor d'Esports de l'Ajuntament de Llagostera del 1987 al 1991. Al llarg de la seva vida va estar estretament vinculat a les entitats socials i esportives del municipi, com va recordar l'alcalde Llagostera, Fermí Santamaria. El ple del consistori va acordar l'abril del 2014 assignar el nom de Josep Mir al pavelló municipal d'esports.

Tant l'alcalde de Llagostera com el secretari general de l'Esport de la Generalitat van destacar la importància de les persones que, com en Josep Mir, han dedicat part de la seva vida a fer possible que els veïns puguin gaudir de l'esport. En aquesta línia, es va felicitar a l'Ajuntament de Llagostera per la iniciativa de batejar el pavelló del municipi en reconeixement a aquesta tasca.

Durant l'acte de dimarts al vespre, es va fer el lliurament dels premis del concurs de dibuix i de logotips commemoratius del 25è aniversari, que va comptar amb la participació dels diferents alumnes dels centres educatius de Llagostera. Els diversos dibuixos i logotips quedaran exposats al vestíbul del pavelló de la població fins al 6 de març.