18 de febrer de 2016
18.02.2016

Unió escull els presidents de Sant Feliu de Guíxols, Lloret, Begur, Pals i Palamós

La formació democristiana es prepara per al congrés nacional, que se celebrarà el 16 d'abril

19.02.2016 | 07:13

Unió segueix el seu procés de renovació i consolidació de les estructures locals. L'assemblea local d'Unió a Sant Feliu de Guíxols va escollir dilluns la nova executiva del partit. En el decurs de la reunió, Xavier Bosch va ser escollit president local. Bosch va ser regidor de l'Ajuntament ganxó i també va exercir de conseller comarcal del Baix Empordà.

També dilluns al vespre, Azucena Marín va ser escollida de nou presidenta local d'Unió Democràtica a Lloret de Mar. Marín ja ocupava el càrrec des del mes de juliol, quan es va constituir l'assemblea i executiva del partit al municipi. «Tenim un equip i una militància unida, motivada i que treballa i treballarà amb il·lusió per encarar els reptes dels propers mesos, que passen en primer lloc pel Congrés Nacional», va assenyalar Marín durant la reunió. José Luis Carmona ocupa el lloc de vicepresident i Joan Carles Fernández Burgui serà el secretari i d'aquesta forma completen la nova executiva.

L'assemblea local d'Unió a Palamós va designar la nova executiva del partit al municipi, que presidirà de nou Lluís Puig, que ocupa aquest càrrec des del mes de juliol.

Per la seva banda, Lluís Jofra va ser escollit aquest dimarts al vespre nou president de la local Begur-Pals. Xavier Guillén ocuparà la vicepresidència i Xavier Sánchez serà el secretari de la nova executiva.

Jofra va destacar que «Unió ha de sortir reforçada en el proper Congrés». La renovació dels òrgans locals d'Unió s'emmarca en els preparatius del proper Congrés Nacional del partit, que es farà el 16 d'abril.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook