Els Mossos han arrestat l'últim membre d'un grup de lladres que va portar de bòlit diversos comerços i domicilis d'Olot. El van arrestar el dia 10 de febrer per estar implicat en aquests fets, però el dia 16 els agents de la comissaria d'Olot el van tornar a detenir, ara per estar implicat en dos robatoris a l'interior de vehicle. El jove té 19 anys, nacionalitat marroquina, és veí d'Olot i va quedar arrestat el 10 de febrer com a presumpte autor de cinc robatoris amb força i, dimarts, pel de dos vehicles.

Tot va començar el novembre quan investigadors de la comissaria d'Olot van iniciar una investigació per esbrinar l'autoria de diversos robatoris amb força perpetrats en domicilis i establiments comercials d'Olot. Els dies 9 i 13 de gener els mossos d'Olot, gràcies a la col·laboració de Policia Local, van detenir dos joves de 21 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Barcelona i Olot com a presumptes autors d'un delicte d'usurpació, desobediència als agents de l'autoritat i vuit robatoris amb força en domicilis i establiments de la Garrotxa. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació, que continuava oberta, ha culminat amb una tercera detenció, un membre del grup que els acompanyava. Era l'autor de cinc robatoris, tres d'ells en establiments comercials, un domicili i un garatge d'Olot. Va passar el 12 de febrer a disposició judicial, i el magistrat el va deixar amb llibertat amb càrrecs.

Quatre dies després, va tornar a delinquir. El dimarts els agents van ser requerits que havien robat dins d'un vehicle de la plaça Amèrica. Després de fer la recerca van trobar el cotxe i també un home que els va comentar que també se li havien endut la ronyonera que tenia a la seva furgoneta. La peça la van trobar dins del mateix cotxe on havien entrat a robar una serra. El jove de 19 anys va ser arrestat juntament amb un altre noi i va tornar a quedar amb llibertat amb càrrecs.