Els treballs per la reactivació de la benzinera de Sant Jaume de Llierca han començat. La previsió -segons fonts de l'Ajuntament- és que estigui en servei en un període breu de temps. L'any 2005, els propietaris de l'estació de servei llavors anomenada Red Star van deixar el negoci per causa de no tenir els permisos en regla. Un temps després, un banc va comprar la finca i la va posar a subhasta. Després de diverses ofertes de subhasta, un grup valencià va adquirir-la amb la voluntat de tornar a obrir la benzinera.

Fa un any, el grup valencià va presentar un projecte de reparcel·lació i urbanització de la finca. Ahir, el portaveu del grup d'ERC a l'oposció va avisar:?«Vetllarem perquè no es torni a produir la situació del 2005 i per fer-ho ens assegurarem que tot estigui en regla».

Abans del seu tancament, al 2005, la benzinera havia tingut una llarga existència. Era un dels pocs llocs on posar combustible entre Olot i Banyoles.

La reobertura actual del servei al costat de l'A-26 estarà potenciat per l'existència de la C-37, (Túnels de Bracons) i encara tindrà més força quan la variant d'Olot estigui acabada.