Més de dues caigudes diàries és el balanç que ha obligat l’Ajuntament de Ripoll a prendre mesures amb el paviment de la piscina municipal. La instal·lació data de 1983, però va ser reinaugurada a principis del darrer mes d’octubre després de diversos mesos d’obres amb l’obertura d’un nou vas.

Ara, les queixes dels usuaris han arribat per l’excessiva relliscositat del paviment que, segons va denunciar la regidora republicana Carme Serrano, provoca deu caigudes diàries. Ella mateixa va assegurar que durant una hora que va ser-hi presencialment per constatar la problemàtica, tres persones van caure per terra. «S’ha convertit en una pista de gel», va certificar.

El regidor d’Obres i Serveis de l’equip de govern, Joaquim Colomer (CDC), va reconèixer en el darrer ple municipal els inconvenients que està generant aquesta instal·lació, però va reduir a només dues les caigudes diàries. Des que s’ha constatat aquesta problemàtica, ja s’ha realitzat una intervenció, netejant amb una màquina la pàtina oliosa que s’acumula en el paviment de la instal·lació. N’estava prevista una segona i, en el cas que persisteixin les caigudes, s’hi farà un tractament antilliscant.

Aigua freda

Aquesta relliscositat del paviment no és l’única problemàtica que té la piscina municipal. L’altra -i que ja va obligar a tancar-la durant alguns dies al passat mes de desembre- és la baixa temperatura de l’aigua de les piscines i de les dutxes. Segons la regidora d’ERC Carme Serrano, aquest inconvenient s’ha reproduït després de les darreres intervencions de tècnics, tot i que el regidor d’Obres i Serveis va donar-lo per solventat i va afirmar, en la resposta, que «no hem rebut cap més queixa» per aquesta qüestió.