22 de febrer de 2016
22.02.2016
Diari de Girona

El Fiporc de Riudellots de la Selva supera les expectatives, amb més de 9.000 visitants

El bon temps va acompanyar durant tot el cap de setmana i va ajudar que s'omplissin tots els espais

22.02.2016 | 00:00
Una de les zones de tast que va aplegar més gent.

La tercera edició del Fiporc ha superat les expectatives, amb més de 9.000 visitants que durant tot el cap de setmana van visitar les diverses àrees de la fira.

Degustacions, exposicions, animacions, presentacions, tallers i demostracions del procés de matança i elaboració d'embotits, entre d'altres activitats, van centrar la programació i l'interès dels visitants que van passar per les diverses zones de la fira.

Un any més, des de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva es va destacar i agrair la feina realitzada pel centenar de voluntaris del municipi.

Així mateix, el regidor de Promoció Econòmica i responsable de la fira, Lluís Barnés, va explicar "que properament es farà una reunió de valoració i ja es començarà a preparar l'edició del 2017, on caldrà estudiar la possibilitat d'ampliar la zona de la fira".

El bon temps va acompanyar durant tot el cap de setmana i va ajudar que s'omplissin tots els espais, en especial les zones de tast i demostracions, on es podien degustar i comprar diversos productes amb el porc com a principal protagonista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook