Marta Casacuberta i Elisenda Guillaumes seran nomenades delegades territorials a les Comarques Gironines de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies i la conselleria d'Agricultura respectivament en el marc de la remodelació de l'administració territorial de la Generalitat de Catalunya després del nomenament del Govern dirigit per Carles Puigdemont.

Marta Casacuberta és llicenciada en Filosofia i Lletres, en l'especialitat de psicologia. Des de l'any 2012 ocupa el càrrec de cap del Servei de Coordinació del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat a la demarcació de Girona. Entre altres tasques professionals, també ha estat cap de l'àrea de Coordinació Territorial del Departament d'Innovació Universitats i Empresa a Girona (2009-2012) o tècnica superior del Instituto Nacional de Empleo Espa?nyol (INEM, 1987-1997).

Guillaumes és doctora en Enginyeria Agrònoma pel departament de Ciències del Sòl i Gestió del Medi Ambient de la Universitat de Lleida, ha desenvolupat la seva trajectòria professional a la Gerència de Serveis d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona des de 2005. Des del 2013 és la directora del Parc del Castell de Montesquiu. Guillaumes també és regidora i portaveu adjunta del Grup Municipal d'ERC a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

Marta Casacuberta substitueix Montse Roura mentre que Elisenda Guillaumes substitueix Vicenç Estanyol.

Els dos nomenaments s'afegeixen a Maria Assumpció Rodrí?guez, a Governació, Administracions Públiques i Habitatge; Josep Pere Polanco a Ensenyament; Ferran Roquer a Empres, Coneixement i Ocupació; i Isabel Ruiz a Justícia.