La Fundació Guifré de Ripoll té com a objectiu continuar amb la tasca que s'ha fixat l'Ajuntament de donar suport a les persones i famílies del municipi que ho necessitin amb una línia d'ajuts. El consistori ha detectat dificultats en diverses famílies per poder fer front al cost que representa el transport per anar al centre per circumstàncies diverses, des de famílies que pugen als avis, amb les dificultats que en moltes ocasions això els comporta per conciliar la vida laboral a persones que no utilitzen el servei del centre perquè no poden assumir el cost que els representa.

Amb aquests nous ajuts, que representaran descomptes del 25% al 50%, es pretén ampliar el nombre de persones beneficiades.

En aquests moments el centre té un total de 21 usuaris, dels quals un 57% fan servir el transport al matí i un 50% matí i vespre. El cost mensual dels dos viatges és de 110€/mes, i de 55 € si és un sol viatge. S'estima que podran gaudir d'aquest ajut un 20% dels usuaris actuals i que se n'incorporaran de nous gràcies als descomptes.