22 de febrer de 2016
22.02.2016

Primera actuació del Festival de Circ

L'espectacle d'acrobàcies impossibles dels peruans Duo Vitalys va ser un petit tast de la qualitat dels artistes convidats

23.02.2016 | 07:11
Els peruans Duo Vitalys van oferir un espectacle basat d´acrobàcia.

Les acrobàcies impossibles dels acròbates peruans Duo Vitalys van donar ahir el tret de sortida del 5è Festival Internacional del Circ- Elefant d'Or-Ciutat de Figueres, amb la seva primera actuació a tot Europa. El pati d'armes del Castell de Quermançó a Vilajuïga va ser l'escenari escollit pel duo peruà. El Festival s'allargarà fins al dilluns 29 i s'espera l'actuació de 24 atraccions de 17 disciplines diferents.

Un centenar de persones es van reunir ahir per veure en primera persona l'actuació de Pablo i Joel, els dos integrants del Duo Vitalys, vinguts des del Perú i que provenen de la gimnàstica esportiva. Els acròbates van mostrar t de què són capaços i per què són reconeguts com un dels millors grups d'artistes en aquesta disciplina. En la seva actuació van oferir un reguitzell d'acrobàcies impossibles, espectaculars i basades en el mà a mà, una de les modalitats circenses més antigues i que exigeix un gran rigor i control de l'equilibri. Una mostra de professionalitat que va arrencar els aplaudiments dels espectadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook