Un ciclista va resultar ferit greu ahir al migdia en veure's implicat en un accident a la carretera C-260 al seu pas per Castelló d'Empúries. Per causes que es desconeixen el conductor del vehicle de dues rodes es va encastar contra un camió que estava aturat en aquell moment a la via i va resultar ferit greu. Al lloc dels fets s'hi van traslladar al voltant d'un quart de dotze diverses dotacions dels Bombers, Mossos d'Esquadra i el SEM, que va activar l'helicòpter medicalitzat.

El ciclista que va patir l'accident és un veí de Roses de 49 anys. A causa de la forta topada, l'home va patir un traumatisme cranial així com una fractura de fèmur, entre altres. El SEM el va evacuar amb el seu mitjà aeri a l'hospital Trueta de Girona en estat greu.

Un cop allà, la víctima va ingressar al centre de salut amb pronòstic reservat i ahir s'estava pendent de la seva evolució, segons van informar fonts del centre hospitalari.

El xofer del camió, per la seva banda, va resultar il·lès en el sinistre viari.

A causa de l'accident, els Mossos d'Esquadra de Trànsit van haver de tallar el trànsit a l'alçada del quilòmetre 41 d'aquesta autovia en sentit Roses, on va tenir lloc els fets durant prop d'un quart d'hora. A causa del sinistre viari hi va haver retencions durant una estona en sentit Roses, fins que els serveis d'emergències van abandonar el lloc.

A Maçanet de la Selva, també va tenir lloc ahir el matí un accident a l'autopista AP-7. En aquest cas un cotxe es va acabar encastant contra la barrera de protecció de la via. Els efectius d'emergències es van activar però quan van arribar-hi sortosament no van haver de lamentar ferits.