Transportava dues motos robades d'alta cilindrada de la marca Honda en un remolc i aquest el va delatar mentre estava circulant per l'AP-7 a l'alçada de Sant Gregori. I és que el remolc no portava llums ni tampoc matrícula.

Això va fer que els Mossos d'Esquadra sospitessin del vehicle i el van aturar, amb la sorpresa que hi havia les dues motos robades. A més, tant la furgoneta com la barca i el remolc estan essent investigats pels Mossos de Trànsit perquè, en el moment que van aturar el conductor, aquest no els va aportar documentació ni tampoc cap fiabilitat que fossin seus i tot apunta que també podrien haver estat sostrets.

D'entrada, els Mossos van detenir el conductor de la furgoneta, un home de 38 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Narbona (França) com a presumpte autor d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle a motor.

Els fets es remunten cap a les onze del matí de dissabte passat a l'alçada del punt quilomètric 50 de l'autopista AP-7, on una patrulla estava fent tasques de vigilància del trànsit, en direcció sud.

Els agents van veure una furgoneta que arrossegava un remolc amb una barca tipus zodiac de grans dimensions, sense que aquest tingués cap tipus d'enllumenat ni matrícula.

Els Mossos van fer sortir la furgoneta per la sortida de Girona Oest, van aturar-la i van identificar el conductor. Seguidament, van inspeccionar el remolc i la barca i, en obrir la part posterior de la furgoneta, van comprovar que també transportava dues motocicletes de gran cilindrada.

Després de diverses comprovacions es va esbrinar que les dues motocicletes constaven com a sostretes a Perpinyà. Per aquest motiu van detenir el conductor de la furgoneta i van immobilitzar els vehicles. Posteriorment es van iniciar les gestions per retornar els vehicles als legítims propietaris.

La resta de vehicles -barca, remolc i furgoneta- també estan essent investigats pels Mossos de Trànsit de Girona per si són robats, perquè el conductor no va poder acreditar que fossin seus.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar aquest dilluns a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.