El Banc dels Aliments de les comarques de Girona disposarà de més espai per gestionar tot el menjar que reparteix gràcies a la cessió d'un magatzem propietat del Banc Sabadell, situat just al costat de que ja té l'entitat benèfica a la ciutat i que s'havia quedat petit.

El magatzem en qüestió mesura 820 metres quadrats. Es tracta d'una cessió gratuïta per 15 anys que soluciona el problema d'espai que el Banc dels Aliments patia des de fa temps, degut a l'augment de la quantitat de menjar que recull i reparteix. Actualment, gestiona tres milions de quilos anuals d'aliments a través de 105 entitats benèfiques de les comarques gironines que, al seu torn, els reparteixen entre 38.000 persones necessitades.

El president del Banc dels Aliments, Frederic Gómez, va agrair especialment la donació d'aquest magatzem al costat de l'actual, perquè aquesta proximitat facilitarà molt el repartiment de la mercaderia. La falta d'espai havia obli-gat a buscar locals alternatius a altres zones de Girona amb motiu de campanyes concretes de recollida de menjar com la del Gran Recapte. Gómez també va destacar la bona predisposició dels responsables de Banc Sabadell a l'hora d'arribar a un acord per a la cessió del local. El Banc dels Aliments posarà en condicions el magatzem gràcies a les donacions que rep.