28 de febrer de 2016
28.02.2016

Ensenyament vincula la reducció de línies de P3 a Girona amb la baixada d'alumnes

L´escola la Salle de Cassà de la Selva celebra els seus 135 anys d'història homenatjant l´exconsellera Rigau

28.02.2016 | 14:17
L´exconsellera d´Ensenyament, Irene Rigau, rebent la insígnia de la Salle de Cassà

El Departament d´Ensenyament ha confirmat que s´ha reduït l´oferta de places o línies de P3 en algunes localitats de les comarques gironines però asseguren que es deu al desens del nombre d´estudiants al cens poblacional.

"La disminució prové de la baixada d´alumnes que tenim en el cens i en molts de casos hem procurat una ràtio d´entrada més baixa del que és habitual", ha explicat el nou director dels serveis territorials d´Ensenyament a les comarques gironines, Josep Polanco. D´altra banda i pel que fa a l´escola Nou de Quart, el director ha subratllat que no tenen previst a curt termini que puguin impartir estudis de secundària tot i que posaran especial atenció en el seguiment dels estudiants d´aquest centre que s´incorporin per primer cop a l´institut de Vilablareix.

Això ho ha dit des de Cassà de la Selva, on l´escola la Salle ha celebrat els seus 135 anys d´història homenatjant els exalumnes de més de 80 anys i reconeixent la defensa de l´educació i l´escola catalana de l´exconsellera Irene Rigau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook