28 de febrer de 2016
28.02.2016

La Fira de la Mel de Crespià calcula vendre 3.000 quilos

L'alcalde avança que l'any vinent es volen introduir canvis amb productors de fora del municipi

29.02.2016 | 07:07
La Fira de la Mel de Crespià calcula vendre 3.000 quilos

La 37a edició de la Fira de la Mel de Crespià, que s'allarga fins avui, es va inaugurar ahir al migdia amb la presència del president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Jordi Xargay, l'alcalde de Crespià, Xavier Quer, i el rector del municipi. L'actuació a càrrec de l'Esbart Dansaire de Fontcoberta va donar un punt festiu de folklore i des de l'organització, tot i el mal temps, la previsió es va situar en aconseguir vendre prop d'uns 3.000 quilos de mel i 500 de nous.

Crespià és un poble que té uns 230 habitants, malgrat que amb la Fira de la Mel acull milers de persones. L'alcalde ahir va preferir no fer pronòstics per a la trenta-setena edició. "No ens marquem cap objectiu concret, bàsicament perquè l'actor més important, que és el climatològic, no el podem controlar", va destacar Quer.

Pel que fa la jornada d'avui, començarà amb una sortida i ballada dels Capgrossos de Crespià i Esponellà. També hi haurà altres activitats, totes gratuïtes, que es complementaran amb inflables i altres jocs per a la mainada a la pista esportiva del municipi.

L'alcalde de Crespià va avançar que de cara a l'any vinent es volen introduir canvis a la cita amb la inclusió de productors de mel de fora del poble. Un nou gir amb el qual s'està treballant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook