Enric Millo va visitar aquest cap de setmana la comarca de la Cerdanya. Durant la seva visita va mantenir una trobada amb militants i simpatitzants del PPC i es va reunir amb agricultors i ramaders de la zona. El portaveu popular va assistir, juntament amb el president del Grup Parlamentari Popular, Xavier García Albiol, a la Festa del Trinxat de Puigcerdà.

Pel que fa a la trobada amb militants i simpatitzants Millo ha explicat que «hem mantingut una reunió de treball per parlar sobre com i que cal fer per reforçar la nostra organització en aquesta comarca així com per recollir de primera mà les demanades i peticions dels ceretans en els diferents àmbits». «Hi ha municipis de la Cerdanya, com per exemple Puigcerdà, que porta anys esperant inversions importants de la Generalitat de Catalunya que no arriben mai», va dir el líder popular.

En aquest sentit en va destacar dues: la construcció d'una terminal d'autobusos a Puigcerdà i la construcció de la nova escola Llums del Nord, ubicada actualment en barracons. Va anunciar que portarà propostes al Parlament per desencallar-les.