26 de maig de 2016
26.05.2016
40 Años
40 Años

Agents turístics dels països nòrdics visiten la Costa Brava

Tretze operadors prenen part en la trobada anual anomenada «Senderisme
i gastronomia»

26.05.2016 | 07:23
Els participants en la trobada, durant una de les excursions que han realitzat aquesta setmana.

Tretze operadors turístics internacionals finalitzen avui la visita a les comarques de Girona que van iniciar el dia 22 en el marc del viatge de familiarització «Senderisme i Gastronomia», organitzat per les cadenes hoteleres Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya. L'acció compta amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.
Els 13 operadors turístics provenen de Finlàndia, Suècia, Noruega i Dinamarca, i estan interessats a conèixer de primera mà l'oferta hotelera, cultural, gastronòmica i de turisme actiu de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.
Durant els dies que ha durat el famtrip, els operadors han visitat la ciutat de Girona i diverses poblacions de les comarques del Baix Empordà, com Llafranc, Calella de Palafrugell o Pals; de l'Alt Empordà, com el cap de Creus o la ciutat de Figueres; i la ciutat d'Olot a la Garrotxa, en les quals han dut a terme diferents activitats de turisme actiu així com visites culturals i activitats gastronòmiques. Els participants s'han allotjat i han dut a terme els diferents àpats del dia als hotels de les marques Costa Brava Hotels, Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya.
La trobada té l'objectiu de promocionar i posicionar el territori com una destinació òptima per a la pràctica de turisme actiu, en concret senderisme i cicloturisme.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook