La veïna de Blanes que dissabte va perdre la vida fent barranquisme al Pallars Jussà, Sara G. C., era una practicant habitual dels esports de muntanya. Segons ha pogut saber Diari de Girona, la jove, que residia amb la seva mare a Blanes, era una habitual en les activitats desenvolupades pel Club d'Esquí La Selva, amb qui feia sortides a la neu des de ben petita. La mateixa entitat ahir va penjar un missatge al seu perfil de Facebook en homenatge a la víctima, que anteriorment a l'accident havia realitzat altres sortides de barranquisme.

La jove, de 24 anys (complia els 25 aquest proper mes d'agost), s'havia desplaçat fins al Pallars acompanyada de la seva parella, també veí Blanes i que, a causa del succés, va haver de ser atès per una crisi d'ansietat a l'Hospital del Pallars de Tremp. Tots ells formaven part d'un grup de nou persones que es trobaven fent barranquisme a la zona de Gurp, al municipi de Talarn. Tot i que els resultats de l'autòpsia resultaran fonamentals per revelar les causes de la mort, des dels Bombers apunten que la sobtada crescuda del cabal del riu va arrossegar la jove, el cos de la qual el van trobar els efectius del GRAE poc després.

Des de l'Ajuntament de Blanes no han volgut fer declaracions per respecte a la família de la víctima, que era graduada a la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Girona i treballava a l'Institut Català de la Salut.