10 de juny de 2016
10.06.2016

Llagostera vol superar demà les 250 donacions de sang

El municipi acull
durant tot el dia la tercera marató amb l'eslògan
"La sort de donar sang!"

10.06.2016 | 07:21

La Sala del Casino Llagosterenc acull demà, 11 de juny, de 10 a 14 i de 15.30 a 21 hores, la tercera edició de la Marató de Donació de Sang. La campanya, organitzada pel Banc de Sang, compta amb la implicació de l'Ajuntament de Llagostera, l'Associació de Donants de Sang de Girona i Creu Roja Llagostera.
Amb l'eslògan "La Sort de donar sang!", el municipi espera assolir un nou rècord de donants. En l'anterior Marató, es va aconse?guir una participació de 233 donants. Enguany l'objectiu és superar aquesta xifra i arribar a les 250 donacions de sang, que ajudarien a mantenir les reserves de sang per als propers dies.

Gran jornada festiva
La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s'impliquen organitzant un seguit d'activitats lúdiques durant tota la jornada. Al llarg d'aquests dies s'està implicant el teixit associatiu i empresarial del municipi i rodalies.
Donar sang és sinònim de salut, per això ser donant és una sort. Com també és una sort per als qui necessiten sang que hi hagi milers de persones que cada any en donen. Gràcies a elles, els malalts poden rebre sang per a les operacions i tractaments.
La Marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook