15 de juny de 2016
15.06.2016

Imputen conspiració per cometre robatoris a un exempleat de Jordi Comas

Els investigadors també sospiten que podria haver facilitat informació a la banda que el 18 de novembre del 2012 van acabar assaltant a casa de Jordi Comas i el van assassinar durant el robatori

15.06.2016 | 15:54
Declaració dels detinguts pel crim de Jordi Comas

El Jutjat d'instrucció número 2 de Sant Feliu de Guíxols ha imputat conspiració per cometre robatoris a un exempleat de l'empresari gironí Jordi Comas. La investigació apunta que entre finals del 2011 i el 2012 Raül M. G., que havia treballat en un dels restaurants de la víctima, va estar buscant còmplices per entrar a robar a casa de l'aleshores president de la FOEG.

A més, els investigadors també sospiten que podria haver facilitat informació a la banda que el 18 de novembre del 2012 van acabar assaltant a casa de Jordi Comas i el van assassinar durant el robatori.

Aquest dimecres també han passat a disposició judicial tres sospitosos més relacionats amb el crim. A dos d'ells també els hi han imputat la participació en actes preparatoris per cometre els robatoris mentre que al quart l'investiguen per encobriment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook