L'Ajuntament de Llagostera va iniciar aquesta setmana els treballs de reparació de la piscina municipal, ubicada a la urbanització La Canyera. La piscina es troba tancada pel seu mal estat de conservació, que provocava importants pèrdues d'aigua.

Els treballs consisteixen principalment en la reparació del vas de la piscina, substituint el coronament i el revestiment existent i la impermeabilització amb malla de fibra a tota la superfície del vas de la piscina tal i com ha explicat l'arquitecte municipal, Carles Soler.

Així mateix, se substituirà tota la instal·lació hidràulica de la piscina per solucionar les pèrdues d'aigua que van motivar-ne el seu tancament. La intervenció proposada permetrà posar en funcionament la piscina i obrir-la al públic aquest mateix estiu, tot i que no s'ha concretat cap data concreta d'obertura. Les obres tenen un pressupost de 54.183,44 euros, IVA inclòs.

La piscina va ser construïda l'any 1975 i forma part de la zona d'equipaments de la urbanització La Canyera, juntament amb dues pistes de tennis que l'any passat van ser reparades completament.

Actualment, a La Canyera s'està pendent d'executar-s'hi el projecte d'urbanització que promou la junta de compensació.