21 de juny de 2016
21.06.2016

Tres instituts, premiats per la prevenció del consum de droga

El projecte educatiu de l'Obra Social La Caixa reconeix centres de Roses, Lloret de Mar i Llagostera

21.06.2016 | 07:26

Una simulació de cigarreta de grans dimensions per analitzar les substàncies del tabac de l'INS de Llagostera, un cros esportiu impulsat per l'INS Cap Norfeu de Roses i una cursa d'orientació creada per l'INS Rocagrossa de Lloret de Mar han resultat premiats durant el concurs "Píndoles de prevenció", que recentment va entregar els seus guardons al CosmoCaixa de Barcelona.
El certamen forma part del projecte "Aquí en parlem... Escoles per la Prevenció del Consum de Drogues" de l'Obra Social la Caixa, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i el de Salut, i té l'objectiu final de fomentar la incorporació de la prevenció del consum de drogues als centres educatius.
Aquest programa educatiu per prevenir les addiccions va dirigit a l'alumnat d'ESO i secundària post obligatòria i pretén informar la gent jove sobre els efectes del consum i les responsabilitats que té el mateix consumidor en la presa de decisions, a partir de la formació i de la informació des d'un punt de vista totalment científic i d'una proposta de treball curricular i competencial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook