Una persona va quedar ferida greu i dues més van resultar ferides menys greus en un xoc entre dos turismes a la C-66 a Flaçà al voltant de les dues de la tarda d'ahir. Per causes que es desconeixien, dos vehicles van col·lidir frontalment i un tercer cotxe es va veure implicat de forma secundària en l'accident i van quedar afectats tres vehicles, dos turismes i un tot terreny. Com a conseqüència de la topada, un dels ocupants va quedar atrapat dins el vehicle.

L'accident va obligar a tallar la via en els dos sentits de la marxa des de poc més de les dues de la tarda fins a dos quarts de cinc. Els equips d'emergència van efectuar desviaments per la C-255z, passant per Sant Joan de Mollet i el nucli de Flaçà. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, quatre Mossos, dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM.

Ciclista accidentat a Llers

D'altra banda, un jove de 23 anys d'edat va resultar ferit greu mentre feia ciclisme en un corriol entre Llers i Avinyonet de Puigventós. El jove va caure en una zona de difícil accés i van haver de rescatar-lo en llitera i portar-lo fins a l'ambulància. El ciclista va ser evacuat en estat greu a l'hospital Josep Trueta.