Un total de 52 casals i 3.553 nois i noies gironins participaran activament de la informació sobre la protecció solar i com evitar el càncer de pell.

Amb motiu de la campanya de prevenció del Càncer de Pell, l'aecc-Catalunya contra el Càncer Girona ha previst dur a terme un seguit d'accions per conscienciar a la població.

Demà, 30 de juny, es col·locarà una carpa informativa a la Rambla/Pont de Pedra de les 11:00 a les 13:00 hores. L'aecc-Catalunya contra el Càncer-Girona donarà informació sobre com protegir-se del sol i, a la vegada, lluir un bronzejat saludable. Assessorarà el doctor Marc Sagristà, dermatòleg.

Es repartirà informació sobre la campanya solar, mostres de protecció, es vendran barrets de palla i manualitats d'alumnes de l'associació.

Preguntes al doctor

Les persones interessades podran preguntar-li al doctor Sagristà qualsevol dubte com, per exemple, horaris recomanats i no recomanats d'exposició al sol, com evitar les cremades, com cuidar la pell, vigilar els tipus de pigues, protegir la vista, etc.