Nova directora a Càritas Diocesana de Girona. Es tracta de Dolors Puigdevall i Dalmau que substitueix Ramon Barneda, que ha ocupat el càrrec els darrers cinc anys. El bisbe Francesc Pardo ha nomenat Puigdevall, que és professora d'institut, responsable de la pastoral universitària del bisbat de Girona i està vinculada a l'acció social d'aquesta entitat diocesana com a directora de Càritas parroquial de Fornells de la Selva.

Puigdevall es mostra il·lusionada amb la nova responsabilitat i està convençuda, segons va informar l'entitat en un comunicat, que «Càritas, al costat de moltes altres entitats, continuarà treballant de valent amb les persones que pateixen, perquè no tenen assegurats els mínims per a una vida digna».

Per la seva banda, Ramon Barnera, que en finalitzar el seu nomenament per 4 anys havia expressat la seva voluntat de donar pas a un nou relleu, mostra absoluta confiança en la futura directora, i en destaca «el compromís, els valors sòlids, el seu esperit de servei, la proximitat en el tracte personal i la voluntat de diàleg».

El bisbe de Girona també va fer públics ahir diversos nomenaments i entre els més destacats per la seva coneguda trajectòria a Girona hi ha el de mossèn Pere Domènech i Feixas.

El que fins ara era rector de les parròquies del Mercadal i del Carme de Girona, passarà a ser-ho de sant Esteve i sant Cristòfol les Fonts d'Olot, després que el fins ara rector d'aquestes parròquies, Mossèn Lluís Solà, rebi la jubilació canònica, que es farà efectiva el dia de l'inici del nou rector.

Hi ha canvis en altres punts de la geografia: mossèn Felip Hereu i Pla, fins ara rector de Palafrugell, assumeix ara les parròquies de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, de les quals Mossèn Santiago Parejo i Campillo, en serà adscrit amb facultats de vicari.

Alhora, mossèn Rafel Felipe i Freije serà nou rector de Palafrugell, Mont-ràs, Llofriu i també encarregat de Calella de Palafrugell.

Finalment, mossèn Pere Narbón i Font serà el nou rector de les parròquies de santa Maria del Mar i Santa Eugènia de Palamós i de Vall-llobrega, i mossèn Salvador Juanola i Cadena, nou rector de Tordera i encarregat de Vallmanya.

L'actual rector de la Bisbal d'Empordà, mossèn Joan M. Amich i Raurich, a més de continuar amb els càrrecs i responsabilitats que ja desenvolupa, assumirà l'administració parroquial de Cruïlles, Monells, Sant Cebrià de Lledó i Sant Sadurní de l'Heura.