L'Ajuntament d'Olot invertirà 350.000 € en carrers i voreres en el decurs d'aquest any. Ho va anunciar Josep Gelis (regidor d'Espai Públic per CiU) a la compareixença d'ahir. Gelis va assenyalar que 275.000 € aniran a parar a millores als carrers i 75.000 € a les voreres.

«L'obra més important que farem aquest any és la del carrer Macarnau», va anunciar. «A part de l'asfalt -va precisar-, s'hi ha de reparar el clavegueram i els altres serveis que hi passen».

Respecte a la resta de carrers, va enumerar: «També tenim previst fer el carrer de l'Avinguda Europa, al polígon del Pla de Baix i el camí de les Bruixes, al barri de Sant Miquel.

Pel que fa a les voreres, va exposar: «Tenim una actuació important al pont de Santa Magdalena per fer accessibles les dues bandes de vorera a fi que hi puguin passar les cadires de rodes, la gent amb dificultats per caminar i els cotxets de nadons».

Una altra part de voreres que repararan -segons Gelis- és la de laplaça Balmes. Es tracta d'una actuació iniciada l'any passat. La voluntat és completar totes les voreres que envolten la plaça.