El sector immobiliari de luxe viu un bon moment a casa nostra. Empreses dedicades al sector, com Lucas Fox, han més que duplicat les seves vendes a la Costa Brava en els primers mesos de 2016. Aquest diari ha repassat les ofertes dels principals portals immobiliaris i de les agències dedicades a la venda de cases exclusives i hem localitzat les deu cases més cares de la Costa Brava. Begur té la major concentració d´immobles de luxe en venda de la Costa Brava, però la més cara és a Sant Feliu Guíxols i està a la venda per 16 milions d´euros.

1. Casa a Sant Feliu de Guíxols - 16 milions d´euros

Espectacular xalet en 1º línia de mar A l´exclusiva urbanització de Punta Brava, a Sant Feliu de Guíxols, hi trobem aquesta espectacular casa de prop de mil metres quadrats. Té 11 habitacions, 12 banys, un celler, una zona d´spa i piscina. La parcel·la de 2.100 metres quadrats és una gran balconada sobre el Mediterrani.

2. Finca a Roses - 15 milions d´euros

Aquesta finca compta amb 11.830 m2. de terreny a primera ínia de mar (té accés directe a la platja). Hi ha una casa principal de 984 m2. amb 8 habitacions, 5 banys i garatge cobert per 5 vehicles; una casa de convidats de 74 m2. amb dues habitacions; i una casa auxiliar de 28 m2.. Té un exttens jardí, piscina, pista de tennis i un porxo d'estiu amb barbacoa

3. Torre a Aiguafreda (Begur) - 12 milions d´euros

Aquesta casa de 475 metres quadrats està construïda en una finca de 4.500 metres quadrats, en la que la normativa permet construir una altre habitatge. La casa principal té 4 habitacions i dos banys, dues àmplies terrasses, una gran porxada, garatge i piscina. Així mateix, hi ha una caa de convidats amb dues suits. La finca està situada a primera línia de mar.

4. Mansió a Sant Feliu de Guíxols - 11 milions d´euros

Espectacular mansió prop del centre urbà de Sant Feliu de Guíxols. La casa principal compta amb 481 m² construïts i 8 habitacions. Disposa d´una gran piscina i d´un ampli jardí amb vistes al mar.

5. Xalet de luxe la cala d´Aigufreda (Begur) - 10,2 milions d´euros

Disposa d´una casa principal amb 2.000 m2 de terreny i 472 m2 de construcció i d´un annex per convidats de 208 m2 amb cuina, menjador i 1 bany. Té garatge per 4 cotxes, piscina i vestidors. El venedor destaca que la normativa permet fer una ampliació i construir una altra piscina.

6. Casa a Begur (entre Cap sa Sal i Aiguafreda) - 10 milions d´euros

Construïda l´any 1972, aquesta casa de 606 metres quadrats i cinc habitacions està envoltada de natura i a recer de la tramontana. La finca compta amb 12.000 metres quadrats i la normativa preveu que es pugui dividir en almenys 8 parcel·les edificables, el que incrementa el valor total de la finca.

7. Port Salvi - Puntabrava (Sant Feliu de Guíxols) - 10 milions d´euros

Casa de 800 m² i 10 habitacions amb unes vistes impressionants sobre el Mediterrani. Una finca en una de les zones més exclusives de la Costa Brava Sud situada a uns 10 minuts en cotxe del Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols.

8. Casa Blanca a Tossa de Mar - 9,6 milions d´euros

Construïda sobre un penyasegat i inspirada en el disseny Bauhaus, aquesta casa va ser dissenyada per l´arquitecte Josep Maria Bosch Aymerich. La propietat té una superfície construïda d'1.088m2 (té 7 habitacions) que es fusiona amb el seu entorn. La seva singularitat ha atret diferents productors audiovisuals, que hi han rodat diversos anuncis de televisió.

9. Masia a Santa Cristina d´Aro - 9,5 milions d´euros

Edfici de l´any 1700 i 1.500 m2 construïts situada en una finca de 19 hectàrees. La masia està distribuïda en 3 plantes i disposa de 15 habitacions dobles. Compta amb un ampli jadi amb piscina.

10. Casa a Cadaqués - 8,5 milions d´euros

Propietat situada a primera línia de mar construïda sobre una parcel·la de 1.700m². L´habitatge, que consta de 750m² , té 13 dormitoris. Està a només 5 minuts caminant del centre de Cadaqués.