Carles Palomares, exregidor del PP a Girona, està convençut que Catalunya serà independent ben aviat i que ell tindrà la sort de viure-hi com a espanyol, perquè "a Catalunya s'aposta per la veritable llibertat de l'autèntica democràcia".

En un post al seu mur de Facebook l'exregidor del PP a Girona assegura no tenir por a la independència i que se sent espanyol. "Vull ser un espanyol, que també se sent català, que visqui en un país on se'l permeti viure en llibertat. Tinc la sort de ser un espanyol que viu en una Catalunya que d'aquí poc serà independent".

L'exregidor afegeix que li sap greu per la resta d'espanyols (els que no viuen a Catalunya) que no podran viure aquesta experiència. "Sé que us agradaria viure com jo. A mi em sap greu haver de separar-me d'Espanya per poder viure així. Entenc la vostra ràbia i impotència", exposa en el seu mur de Facebook.

Les paraules de Carles Palomares no van passar desapercebudes per un habitual usuari de les xarxes socials, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. A través del seu compte de Twitter, el president va qualificar d'"interessant, valenta i clara" la reflexió de l'exregidor del PP a Girona. Puigdemont va enllaçar el discurs de Palomares en la seva piulada afegint les paraules "democràcia, identitat, respecte".

Carles Palomares va abandonar el PP l'abril del 2013 quan era el número 3 de la formació a l'ajuntament de Girona, encapçalada llavors per Carles Puigdemont. Entre els arguments que va exposar per abandonar el partit va citar els casos de corrupció que afectaven la formació (casos Bankia i Barcenas) i l'oposició frontal dels populars a la celebració d'un referèndum de Catalunya.