L'Ajuntament de Camprodon ha acabat amb els treballs d'arranjament del camí de Cavallera, que havia quedat malmès a causa de diverses esllavissades que s'hi havien produït recentment, provocades per les pluges.

Aquest passatge és un dels nombrosos camins rurals del terme municipal de Camprodon, que des de la setmana passada torna a estar en òptimes condicions d'ús. Mitjançant una nota de premsa, el consistori va remarcar que, després dels treballs que s'hi han realitzat, el camí de Cavallera s'ha posat a punt i torna a estar en òptimes condicions d'ús.

Amb aquestes obres, l'objectiu de l'Ajuntament és garantir la seguretat dels seus usuaris, tant per a vehicles com per als vianants que hi circulen cada dia per accedir al nucli de Cavallera.

L'arranjament del camí de Cavallera s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament per mantenir en condicions i practicabilitat tots els camins i vies rurals del terme municipal, tal com va assenyalar el mateix consistori. La raó per la qual és tan important mantenir els camins rural en unes condicions adequades i segures és que, en molts casos, aquestes vies representen l'única forma d'accés a determinades masies, cases o nuclis de població dispersos.

Després d'una sèrie d'episodis de pluja, el camí de Cavallera havia patit diferents esllavissades que feien perillós transitar-hi. Amb l'objectiu de retornar la seguretat a aquest pas, l'Ajuntament de Camprodon hi ha intervingut, ha arranjat i assegurat els marges.