03 de agost de 2016
03.08.2016

El Govern millora les condicions de l'heliport de Vallter 2000

Les obres inclouen una tanca perimetral, un nou camí d'accés i una millor senyalització de l'espai

03.08.2016 | 00:00
Obres a l´heliport de Vallter 2000.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha començat unes obres d'adequació i de manteniment de l'heliport de Vallter 2000, a Setcases per a millorar les condicions, la funcionalitat i la seguretat de la infraestructura. Els treballs, que tenen un pressupost de 27.600 euros, duraran unes quatre setmanes.
Les tasques que s'hi duran a terme consistiran principalment en la repavimentació i en el repintat de la pista; la instal·lació d'una nova tanca perimètrica; la formació d'un nou camí d'accés a la plataforma i a l'heliport; la millora de la senyalització; i l'adequació de la màniga de vent. Els treballs pretenen, d'una banda, posar al dia la infraestructura, i de l'altra, afavorir les operacions que s'hi desenvolupen.

Millores en set heliports 
Aquesta actuació s'emmarca en el pla de manteniment i de millora de 12 heliports d'emergències que el Departament està fent des de l'any passat.
Fins al moment, s'ha actuat en set d'aquestes dotze instal·lacions i aquest mes també es preveu de començar els diversos treballs corresponents a l'heliport de Port del Comte, que se situa al prinieu de Lleida, a la Coma i la Pedra (Solsonès).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook