05 de agost de 2016
05.08.2016

Adif destina 214.174 euros a netejar vegetació propera a les vies a Ripoll

Els treballs s'allargaran sis mesos i consistiran a tallar arbustos i matolls, a més d'arbres amb perill de caure

08.08.2016 | 07:18
Adif destina 214.174 euros a netejar vegetació propera a les vies a Ripoll

L'ens estatal gestor de les infraestructures ferroviàries Adif ha adjudicat un contracte per valor de 214.174,8 euros per fer les obres d'adequació de tres trinxeres del traçat ferroviari ubicades al terme municipal de Ripoll, en la línia que connecta la ciutat de Barcelona i el municipi de Puigcerdà.
Els treballs consistiran a tallar arbustos i matolls, segar vegetació, netejar i retirar residus i talar arbres que tinguin probabilitat de caure a la via o afectar la catenària, segons va explicar Adif en un comunicat. El temps d'execució previst per a aquestes obres és de 6 mesos.
Aquesta actuació s'afegeix a altres que ja s'han fet a deu trinxeres de la mateixa línia situades a diversos punts de les comarques del Vallès Oriental i Osona i que, segons Adif, han tingut un cost d'1,2 milions d'euros.
El comunicat d'Adif afirma que «els treballs permeten establir les condicions necessàries per augmentar la velocitat de circulació dels trens al pas per aquests punts de la infraestructura», una millora que -tal com assenyalen- implica «la corresponent reducció dels temps de viatge».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook