L'Obra Social La Caixa ha renovat un conveni de col·laboració, dintre del programa Incorpora, amb dotze entitats socials de les comarques de Girona que té com a objectiu afavorir la incorporació al món laboral de les persones amb risc d'exclusió social.

En concret, l'acord s'ha establert amb la Fundació Mifas, l'Associació Clúster Èxit -que engloba diverses organitzacions-, la Fundació MAP, Càritas Girona, Serveis Assistencials de la Garrotxa-La Fageda, la Creu Roja de Girona, la Fundació Acollida i Esperança, la Fundació El Vilar, Plataforma Educativa, la Fundació Gentis, la Fundació Oscobe, la Fundació Altem i la Fundació Intermèdia.

A través del programa d'integració laboral Incorpora de La Caixa, les dotze entitats gironines vetllen per facilitar un lloc de treball a persones en risc d'exclusió social.

Incorpora és un programa d'intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial, amb la voluntat de garantir la integració laboral. Els seus beneficiaris són persones amb discapacitat física, psíquica, sensorial i amb trastorn mental, a més d'immigrants, joves amb dificultats i altres col·lectius vulnerables. Aquest projecte ofereix un servei gratuït amb tècnics d'inserció laboral, que assessoren les empreses a desenvolupar la seva responsabilitat social.