05 de agost de 2016
05.08.2016

Dotze entitats socials gironines renoven un acord amb La Caixa per la inserció laboral

L'objectiu del conveni és afavorir l'entrada al món del treball de persones amb risc d'exclusió

08.08.2016 | 07:18

L'Obra Social La Caixa ha renovat un conveni de col·laboració, dintre del programa Incorpora, amb dotze entitats socials de les comarques de Girona que té com a objectiu afavorir la incorporació al món laboral de les persones amb risc d'exclusió social.
En concret, l'acord s'ha establert amb la Fundació Mifas, l'Associació Clúster Èxit -que engloba diverses organitzacions-, la Fundació MAP, Càritas Girona, Serveis Assistencials de la Garrotxa-La Fageda, la Creu Roja de Girona, la Fundació Acollida i Esperança, la Fundació El Vilar, Plataforma Educativa, la Fundació Gentis, la Fundació Oscobe, la Fundació Altem i la Fundació Intermèdia.
A través del programa d'integració laboral Incorpora de La Caixa, les dotze entitats gironines vetllen per facilitar un lloc de treball a persones en risc d'exclusió social.
Incorpora és un programa d'intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial, amb la voluntat de garantir la integració laboral. Els seus beneficiaris són persones amb discapacitat física, psíquica, sensorial i amb trastorn mental, a més d'immigrants, joves amb dificultats i altres col·lectius vulnerables. Aquest projecte ofereix un servei gratuït amb tècnics d'inserció laboral, que assessoren les empreses a desenvolupar la seva responsabilitat social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook