Areas ha presentat el seu nou establiment COMO de la parada de la Selva de l'AP-7 amb un concert de la cantant Sara Pi i el compositor brasiler Erico Moreira. Els artistes van oferir dijous a la nit un espectacle íntim i proper a la terrassa d'aquest nou establiment creat recentment a l'àrea de servei de la Selva, que disposa de 240 metres quadrats de superfície.

Aquest renovat espai de la Selva pretén transformar la parada del conductor en una estona que fomenti el descans i la desconnexió gràcies al redisseny, la millora i la modernització del conjunt de l'establiment. Les noves instal·lacions incorporen una oferta de restauració adaptada a tots els públics i serveis de valor afegit, com el servei de Wi-Fi gratuït o vending d'última generació.

Amb el nou establiment, Abertis autopistes i Areas han donat per finalitzat el pla de renovació d'algunes àrees de servei de l'autopista AP-7. Des del començament de la renovació -que es va engegar ?l'any 2011- s'han reformat instal·lacions a l'AP-7, l'AP-2 i l'AP-68, totes gestionades per Abertis.