06 de agost de 2016
06.08.2016

Es manté l'elevat risc d'incendi a l'Empordà

Segueixen les restriccions per accedir al Massís del Montgrí

06.08.2016 | 16:07
Camions de bombers que treballen en el foc de Vilopriu

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat manté avui alerat del Pla especial d´emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT pels incendis encara actius i per l´elevat risc d´incendi forestal elevat avui, per la previsió de vent , per la baixada d´humitats relatives i per la gran mobilitat de vehicles d´aquestes dates.

Segons informa el Govern català, la situació és especialment complicada per l´entrada de tramuntana a l´Empordà i de mestral, en menor mesura, al terç sud del país. Cal prendre especial precaució i evitar situacions de risc en zones properes a boscos i zones agrícoles.

Per la seva banda, el Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) manté el nivell 3 del PLA ALFA activat als següents municipis: L'Escala, Torroella de Montgrí, Palau-sator, Gualta, Pals, Fontanilles, Ullà i Bellcaire d'Empordà. L´activació del Pla Alfa 3 comporta la restricció de pas al Massís del Montgrí-Muntanya Gran, els accessos als qual estan vigilats per Agents Rurals i Mossos d´Esquadra amb l´ajut de les ADF.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook