Cinc persones van resultar ferides en un accident de trànsit que es va produir ahir diumenge al matí a la C-65, a l'altura de Cassà de la Selva. Dos dels ferits es trobaven ahir en estat crític, una altra persona ferida greu i les dues restants amb ferides menys greus.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), els fets van succeir poc després de dos quarts de set del matí quan es va produir un xoc frontal entre una furgoneta i un vehicle, al punt quilomètric 22,1 de la C-65, sentit Girona. En el turisme hi viatjaven tres persones, i a la furgoneta, dues. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va informar que els dos ferits crítics, el ferit greu i un ferit menys greu van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona, mentre que el segon ferit menys greu va ser ingressat a l'hospital Santa Caterina de Salt.

L'accident va provocar afectacions de trànsit a la C-65 en el tram afectat, entre tres quarts de set del matí fins a un quart de deu.

En les tasques derivades del xoc van intervenir cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, sis dels Bombers de la Generalitat i sis més del SEM, que van traslladar els ferits als centres hospitalaris.

Xoc en cadena a Vidreres

Un altre dels accidents de trànsit que es van produir ahir a les carreteres gironines va ser a Vidreres. En aquest cas l'origen de la topada entre quatre cotxes va ser per culpa d'un porc senglar. L'accident es va produir al voltant de les quatre de la matinada quan un cotxe que circulava per Vidreres no va poder evitar atropellar un porc senglar que creuava la calçada.

A resultes de l'accident, el cotxe va quedar aturat al mig de la via, cosa que va provocar un petit xoc en cadena amb els tres vehicles que el seguien. Tots els conductors i ocupants dels cotxes en van resultar il·lesos, a excepció d'una persona que anava en el darrer vehicle, que va patir una estrebada a causa de la frenada.