12 de agost de 2016
12.08.2016

L'ICS dobla les hores de pediatria a Sant Gregori

L'Institut incrementa els horaris d'atenció al consultori local del municipi a partir d'una petició que els veïns van fer a l'Ajuntament

15.08.2016 | 07:07
L'ICS dobla les hores de pediatria a Sant Gregori

L'Institut Català de la Salut (ICS) ha incrementat els horaris d'atenció pediàtrica al consultori local El Llémena de Sant Gregori a petició de l'Ajuntament de Sant Gregori.

L'alcalde d'aquesta localitat del Gironès, Quim Roca, va expressar la bona entesa i predisposició des del primer moment per part dels responsables de l'Institut Català de la Salut i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb els quals es va reunir per tractar aquest tema que havien traslladat diversos veïns al consistori.

L'ampliació s'ha fet efectiva a partir d'aquest mateix estiu i s'han doblat els horaris actuals d'atenció mèdica a infants de 0 a 14 anys a l'equipament sanitari.

El consultori de Sant Gregori dóna cobertura a la població dels quatre municipis de la Vall de Llémena, regió amb una població de 3.377 habitants. Aquests quatre municipis són, a més de Sant Gregori, Sant Martí de Llémena, Sant Aniol de Finestres i Canet d'Adri.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook