16 de agost de 2016
16.08.2016

Denunciat per anar cap al Marroc amb excés de càrrega a la furgoneta

Els Mossos d'Esquadra el van sancionar amb 200 euros i els ocupants van haver de treure pes per poder continuar el trajecte

17.08.2016 | 07:31
La furgoneta portava un clar sobrepès a la zona del sostre.

Portar massa pes al vehicle pot provocar accidents perquè es desestabilitza l'automòbil. Gràcies a la intervenció dels Mossos això no va succeir ja que van poder enxampar un conductor a l'autopista a l'altura de Sant Gregori que circulava amb un excés de càrrega. Es dirigia a embarcar al port de Barcelona per agafar un vaixell que el portaria al Marroc. L'home va acabar denunciat i van rebre una sanció de 200 euros. Després de treure l'excés de càrrega i de pagar la multa van poder continuar el trajecte.

Els fets es remunten al dimecres de la setmana passada, quan els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona al voltant de quarts de quatre, van detectar un vehicle que circulava per l'autopista AP-7, dins el terme municipal de Sant Gregori amb un evident excés de pes. Els agents van aturar el vehicle al punt quilomètric 60 de l'AP-7 i van identificar conductor i acompanyant.

Les dues persones van manifestar que es dirigien al Port de Barcelona per tal d'agafar un vaixell que es dirigia al Marroc. Atès que el sobrepès posava en perill l'estabilitat del vehicle, els agents van impedir que continués circulant.

Un cop retirat el vehicle de l'autopista, els Mossos van immobilitzar-lo fins que els ocupants van adaptar la càrrega a les especificacions homologades pel fabricant. A més, van denunciar el conductor per una infracció de l'article 14.1 del Reglament General de Circulació, per circular amb un vehicle que pot comprometre l'estabilitat d'aquest a causa del seu condicionament. Aquesta infracció és sancionada amb un import de 200 euros.

Durant la tarda del mateix dia 10, els ocupants del vehicle van descarregar l'excés de càrrega, van abonar la sanció i van continuar el seu trajecte amb seguretat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook