16 de agost de 2016
16.08.2016
40 Años
40 Años

Llagostera senyalitza una cruïlla on es produeixen molts accidents

Un nou indicador recorda el límit de velocitat tot i que la solució definitiva és la construcció d'una rotonda

17.08.2016 | 07:31
Operaris de la Generalitat posant el senyal i el sergent de la Policia.

L'Ajuntament de Llagostera ha instal·lat una nova senyalització vertical a l'encreuament de Cal Portuguès, conegut popularment com a cruïlla de Casa Blanca, a l'entrada de Llagostera per la C-65 venint de Cassà de la Selva. El nou indicador recorda als conductors el límit de velocitat permesa en aquesta via d'accés al municipi.

L'actuació ha anat a càrrec de la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, a instàncies de l'Ajuntament de Llagostera, després dels nombrosos accidents que s'han produït en aquest punt els darrers anys.

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, va explicar que la solució definitiva de la problemàtica d'aquest punt passa per la construcció d'una rotonda, projectada des de fa anys i que s'hauria d'executar amb el desenvolupament urbanístic del sector SUD 11. "Des de l'Ajuntament vam intentar incloure aquesta rotonda en el projecte de les obres de reforma de la carretera, però la Generalitat va veure que aquesta actuació ja està prevista en un altre projecte urbanístic i no la va poder incloure", va manifestar Santamaria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook