La Guàrdia Civil ha comissat 3.100 paquets de tabac de contraban a Puigcerdà. Estan valorats en un total de 13.600 euros i cap dels paquets comptava amb els precintes reglamentaris. La intercepció de la mercaderia il·legal la va fer la Guàrdia Civil de Puigcerdà durant la nit de dissabte quan van veure que un vehicle amb matrícula espanyola anava en direcció sud i només comptava amb un ocupant, el conductor.

Després d'identificar-lo, els agents van veure que dins del maleter del vehicle hi havia diverses caixes de tabac. Quan els policies li van demanar com l'havia obtingut i d'on procedia, l'home no va poder acreditar-ho ni tampoc tenia cap tipus de document que confirmés la seva compra.

Durant l'escorcoll del vehicle, els agents de la Guàrdia Civil van comprovar que els paquets de tabac no comptaven amb els precintes reglamentaris.

Per aquest motiu, els policies van aixecar acta per una infracció de contraban. El qual va ser remès a l'autoritat competent, és a dir, a la duana de la Jonquera.

Un cop comptabilitzats tots els paquets van donar com a resultat 3.100. Hi havia 250 paquets de Lucky Strike Original Red 20; 250 de Ducados Rubio; 100 paquets de Pall Mall American Blend; 850 de Camel Blend; 1650 paquets de Winston Classic. Tot el material de contraban puja fins a 3.600 euros.