Una torre de flors, en els darrers dies, recorre diferents indrets d'Olot. Coneguda amb el nom de La Florida, la instal·lació té una altura de dos metres i està formada per diferents tipologies de flors com begònies, ipomees i petúnies.

L'Àrea de Serveis Urbans i Espai Públic, juntament amb l'empresa Corma, s'han encarregat de la creació d'aquesta torre. La funció de la torre és fer saber que al setembre Olot acollirà la trobada de Viles Florides de Catalunya.

La torre, primer, va ser col·loca da davant de l'ajuntament, després la van portar al barri de Sant Roc amb motiu de la festa. Aquesta setmana serà al barri de Pequín, d'on la portaran al nucli antic.

La torre de flors forma part de les activitats que porta a terme l'Ajuntament d'Olot dins del projecte Viles Florides. Una de les darreres accions ha estat portar la creació de jardins a les escoles. Els escolars han rebut explicacions dels jardiners i han pogut participar en el plantatge de flors.

El missatge final és fomentar la creació d'espais verds i decorar els balcons, els parterres i les baranes amb flors per tal de fer la ciutat més agradable.