Un jubilat va acabar ahir a la comissaria de la Policia Local de Girona després que un pare l'enxampés masturbant-se en un banc a prop d'una quinzena de nens que jugaven als gronxadors del parc del Migdia. En principi, sembla que la canalla no va veure res perquè l'onanista es va asseure en un banc d'esquena als infants i va ser descobert a temps. L'home va rebre una sanció administrativa per comportament indecorós, però no hi va haver cap denúncia penal perquè cap infant va veure el que estava fent.

En un primer moment, l'home que va enxampar-lo in fraganti pensava que es tractava d'un malalt de Parkinson pel moviment constant del braç, però en veure que només movia una extremitat va començar a sospitar que potser es tractava d'un pervertit.

Sense calçotets

Cada vegada que s'acostava al jubilat aquest es quedava quiet i això encara el va posar més en alerta, de manera que quan el va veure reemprendre el moviment del braç el va sorprendre en ple vici i el va bufetejar. El jubilat anava amb pantalons curts i sense calçotets.

El pare del menor va retenir l'onanista i va avisar la policia, que se'l va endur a comissaria per identificar-lo correctament. Es tracta d'un veí de Barcelona resident a Girona.